De Persmuskiet

het digitale zintuig

Sociale media

img_2340.jpg

De Persmuskiet tikt uw persbericht...

 

Uw bedrijf, uw product succesvol in de media? De Persmuskiet regelt dat!

 

Uw unieke verhaal is het waard. 

 

Een persbericht is het visitekaartje van een bedrijf om een nieuw product of dienst te lanceren. Ook hiervoor geldt het zuivere spreekwoord “you never get a second chance for a First impress”. Dat houdt in dat het persbericht in één keer moet aanslaan. Schrijven op zich is niet moeilijk, maar het is de kunst om de juiste woorden te vinden.

 

De Persmuskiet helpt u daar graag bij tegen voordelig tarief.

 

Wie is de persmuskiet?

Het begon allemaal in de jeugd als schrijver van wedstrijdverslagen van de plaatselijke voetbalclub. Waar een mens op jeugdige leeftijd nog gebruik maakt van zogenaamde clichétaal, wordt dat op latere leeftijd min of meer in de ban gedaan en terecht. Originaliteit komt uit het hart en daar is geen invloed van buitennaf voor nodig. Het werd tijd voor originele en vooral passende artikelen, conform de stijl van het orgaan waarvoor geschreven wordt.

 

De Persmuskiet vindt zijn oorsprong in het Groningse studentenleven van de voetbalvereniging GSAVV Forward. Hij zorgde wekelijks voor interviews in het clubblad en de populariteit daarvan nam toe. Voor het toenmalige Nieuwsblad van het Noorden waar hij als redactie assistent werkte, debuteerde hij met een primeur op de voorpagina.

 

In 1999 verruilde de Persmuskiet het Groningse leven voor dat van Brabant om als hoofdredacteur aan de slag te gaan bij de prijs- en kwaliteitsvergelijker Macropolis. Prikkelende teksten van mijn hand moest de consument ertoe brengen om tot koop over te gaan. 

Twee jaar later werd de journalist in de Persmuskiet serieus. Hij trad toe als redacteur van het Interactief Nederlands Persbureau Nieuwsbank.

 

Anno 2020 is de Persmuskiet er klaar voor om uw persbericht te schrijven en te verspreiden naar de media naar keuze. Het tarief voor het schrijven van het persbericht is € 65,-. De kosten voor de verspreiding ervan is € 40,-. Kiest u voor de optie schrijven en verspreiden dan betaalt u het voordelige bedrag van € 99,-. 

 

 

 

 

Verdient uw product of dienst publiciteit? Neem dan nu contact op!